Mitä uutta?

ArcGIS:in uudessa 10.4 versiossa on hurja määrä uutta. Tälle sivulle olemme yrittäneet tehdä mahdottomasta mahdollista, eli tiivistää tuosta valtavasta kokonaisuudesta oleellisimman. Teksti saattaa paikoitellen olla hyvinkin teknistä, mikä johtuu puhtaasti siitä, että ArcGIS:in uudet ominaisuudet edustavat paikkatietoteknologian maailman kehityksen kärkeä.

ArcGIS Pro:lla voit nyt siirtyä 3D-paikkatiedon maailmaan, ja jakaa tuotokset ArcGIS Onlinessa ja Portal for ArcGIS:ssä.

ArcGIS for Server mahdollistaa nyt suoraviivaisen tavan pystyttää erittäin vaativan laajan organisaation tarpeisiin sopivan korkean saatavuustason Enterprise-järjestelmän.


ArcGIS Pro vie asiantuntijan uuteen ulottuvuuteen

Voit luoda katseen vangitsevia informatiivisia karttoja sekä 2D- että 3D-tiloissa, käyttää yhtäaikaa useampaa näyttöä ja karttanäkymää, automatisoida helposti työnkulkuja, käyttää alan edistyksekkäimpiä paikkatietoanalyysityökaluja, ja yhteiskäyttää ja jakaa paikkatietoa koko organisaatiosi laajuudella. ArcGIS Pro on aidosti 64-bittinen ja rinnakkaislaskentaa tukeva paikkatieto-ohjelmisto, joka kuuluu jokaisen paikkatietoalan huippuasiantuntijan työkalupakkiin.

Katso video


Vektoritiilit mullistavat käsityksesi siitä, miten nopeasti digitaalisia karttoja voi julkaista

Vektoritiilit (Vector Tiles) näyttävät mahtavalta korkean resoluution näytöissä, ja niiden ulkoasua on helppo muokata ja päivittää. Voit muokata karttasi ulkoasua muokkaamalla vektoritiilitason tyyliä lennosta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos ennen laskit uuden rasteritiilicachen vaihtaaksesi symbolin väriä, niin nyt selviät huomattavasti pienemmällä vaivalla. Työnkulku ArcGIS Pro 1.2:lla on yksinkertainen: Ensin luot karttatason, sen jälkeen pakkaat sen vektoritiilipaketiksi ja sitten lähetät sen joko ArcGIS Onlineen tai Portal for ArcGIS:iin käytettäväksi.

Tee kartastasi kaunis ja interaktiivinen (ENG.)


Paikallinen 3D-koordinaatisto

ArcGIS Pro:lla voi nyt hallita paikallisia alueita 3D:nä. Tämä ominaisuus sopii erityisesti pienten alueiden 3D-käsittelyyn, joista esimerkkeinä mainittakoon rakennushankkeet, maanalaiset tiedot ja esimerkiksi muutaman korttelin tarkastelu.

Analysoi, visualisoi ja kommunikoi kolmiulotteisesti


Portal for ArcGIS:ssä on nyt paikkatietoanalyysityökalut

ArcGIS Onlinesta tuttu analyysityökaluvalikoima on nyt myös Portal for ArcGIS:ssä. Voit nyt siis tempaista käyttöön kokonaisen arsenaalin erilaisia analyysimenetelmiä hyödyntäen paikkatietoinfraasi (Portal for ArcGIS, ArcGIS for Server ja ArcGIS Data Store). Mahdollisuuksia on monia, joista esimerkkejä ovat tilastollisesti merkittävien alueiden löytäminen, osoitteiden geokoodaus, reitittäminen ja paikkatietokannan käsittely.

Lisää analytiikasta


Varmista paikkatietoalustasi saatavuus

ArcGIS 10.4 tarjoaa suoraviivaisemman tavan implementoida korkean saatavuuden paikkatietoympäristö, joka kestää, joustaa ja toipuu häiriöistä entistä paremmin. Mukana tulee nykyään häiriöistä toipumiseen suunniteltu työkalu, jonka avulla parannat järjestelmäsi sietokykyä.

Avaa ArcGIS:in konepelti


Uusia ja päivitettyjä piensovelluksia

On todennäköisempää, että löydät ArcGIS:stä valmiin sovelluksen, kuin että joudut kehittämään sen itse. ArcGIS 10.4 mukana saat joukon valmiita työkaluja, joiden ansiosta teet fiksumpia ja nopeampia päätöksiä toimistossa, maksimoit tehokkuuden kentällä ja jaat valmiita lopputuloksia ja myös paikkatietodataa sitä tarvitsevien osapuolten käyttöön.

Apps for everyone!