ArcGIS Desktop

Monipuolinen kokonaisuus työkaluja asiantuntijalle

ArcGIS Desktop sisältää paikkatietoasiantuntijan tehotyökalut: ArcMap ja ArcGIS Pro. Niillä luot isostakin datasta informaatiota sekä muokkaat, analysoit ja jaat sitä eteenpäin.

ArcGIS-työasemaohjelmistot tukevat 2D- ja 3D-tiloja ja sisältävät laajan joukon erilaisia analyysityökaluja.


A Quick Look at ArcGIS Pro

Mikä on ArcGIS Pro?

Tutustu uuteen sovellukseen.

Revolutionizing Desktop GIS

ArcGIS Pro esittelyssä

Katso, mitä voit ArcGIS Pro -sovelluksella tehdä.


Aineistoja ja Appseja

Koska asiantuntijatyö ei tapahdu ainoastaan omalla työasemalla työpisteen ääressä, on työkalujen oltava saatavilla missä tahansa ja millä laitteella tahansa. Niinpä ArcGIS Desktop sisältää myös joukon käteviä sovelluksia käytettäväksi selaimessa, älypuhelimilla ja tableteilla. Sovelluksia löytyy katseluun, kyselyyn, maastotöihin, tietojen keräämiseen, tilannekuvan muodostamiseen, navigointiin ja viestintään. Lue lisää sovelluksista

Paikkatietoasiantuntija tarvitsee myös työnsä tueksi paikkatietoaineistoja. Olemme luoneet suomalaisista aineistoista kokonaisuuden, joka on ArcGIS Desktop -käyttäjän ulottuvilla aineistopalvelumme kautta. Saat käyttöösi myös Esrin globaalit aineistot, jotka sisältävät esimerkiksi taustakarttoja, ilmakuvia, tietoa väestöstä, ympäristöstä, alueista ja liikenteestä.

Lisäksi tukipalvelumme auttaa sinua tuotteisiin liittyvissä teknisissä kysymyksissä puhelimitse ja sähköpostitse.

Kelluvien lisenssien muuttaminen konekohtaisiksi

Organisaatiot, joilla on tällä hetkellä kelluvia lisenssejä, voivat halutessaan muuttaa lisenssejään konekohtaisiksi. Käyttöoikeuksien määrä ArcGIS Onlinessa on sama kuin ylläpidossa olevien Desktop-lisenssien määrä. Kelluvaa lisensointia käytettäessä tämä on tarkoittanut, että vain osa organisaation käyttäjistä on päässyt hyödyntämään palvelua. Tarjoamme nyt mahdollisuutta vaihtaa veloituksetta kelluvat lisenssit konekohtaisiksi, jotta saisitte ArcGIS Online -palvelut entistä laajemman käyttäjäjoukon hyödynnettäviksi. Lue lisää tarjouksestamme

Miten alkuun?

Lataa ArcGIS Desktop koekäyttöön täältä, tai osta se suoraan pyytämällä meiltä tarjous sähköpostitse myynti@esri.fi.

Saatavilla myös kotikäyttöversio

Tarjoamme ArcGIS Desktop -ohjelmistosta myös kotikäyttöversion, joka ei sovellu kaupalliseen käyttöön (ArcGIS for Personal Use). Voit tilata sen täältä.