ArcGIS Online

Kartta-alusta organisaatiollesi

ArcGIS Onlinen avulla kaikilla organisaatiosi jäsenillä on mahdollisuus löytää, käyttää, tehdä ja jakaa karttoja missä tahansa ja millä tahansa laitteella. 

Katso video: Mikä on ArcGIS? (engl.)


Tee karttoja omalla tavallasi

ArcGIS Online tuo Esrin ja muiden GIS-käyttäjien julkaiseman sisällön, valmiit sovellusmallit sekä ArcGIS-ohjelmointirajapinnat (API) käytettäväksesi ja hyödynnettäväksi omien karttojen ja sovellusten tekemiseen. Näin karttojen tekeminen on entistä nopeampaa ja helpompaa! 


Valtava määrä aineistoja käytettävissäsi

ArcGIS Online tarjoaa käyttöösi kattavan aineistopankin ja tuhansia erilaisia karttoja. Yhdistele sisältöä haluamallasi tavalla ja tarkastele sitä kartalla. 

Parempi näkemys

Oletpa sitten analyytikko, päätöksentekijä tai vain utelias, ArcGIS Onlinen avulla näet sijaintiin liittyvät asiat selkeämmin. Analysoimalla eri asioiden riippuvuussuhteita ja kaavoja pystyt paremmin hahmottamaan organisaatiosi toimintaympäristöön liittyvät ongelmat sekä mahdollisuudet. 


Jaa tietoa 

Jokainen organisaatiosi jäsen voi hyödyntää aineistoanne, luoda karttoja ja sovelluksia sekä jakaa nämä joko yksityisille tai julkisille ryhmille, koko organisaatiolle tai suurelle yleisölle. Voit jakaa karttoja esimerkiksi sosiaaliseen mediaan tai verkkosivuille, julkaista web-sovelluksia tai jakaa koko ArcGIS Online -sivustonne julkiseksi suuren yleisön käyttöön.

Aloita karttojen tekeminen jo tänään! 

Aloita ilmainen kokeilujakso →

Tällä lomakkeella voit tilata olemassa olevaan ArcGIS Online -tilaukseen lisäkrediittejä.