Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tältä sivulta löydät linkkejä usein kysyttyihin ohjeisiin sekä palveluihin, joita voit tarvita käyttäessäsi tai hallinnoidessasi ArcGIS-ohjelmistoja.

Yleiset linkit

ArcGIS Ideas - Palveluun voi tallentaa tuotekehitystoiveita ja kannattaa muiden tekemiä ehdotuksia.

GeoNet - Keskustelufoorumi Esrin tuotteisiin ja paikkatietoon liittyvissä asioissa.

ArcGIS Online

ArcGIS Online Health Dashboard - Tarkista täältä, onko palvelussa havaittu vikaa.

Service Credits Overview - Eri analyysit kuluttavat krediittejä. Tältä sivulta näet, kuinka paljon krediittejä tarvitset esimerkiksi tuhannen osoitteen geokoodausta varten.

ArcGIS Online Assistant - Haluatko siirtää aineistoja ArcGIS Online -tililtä toiselle? Tällä työkalulla saat näkyville kahden tilin hakemistot ja pääset kopiomaan aineistoja.

Näin näytät yli tuhat kohdetta ArcGIS Online -karttatasossa

Identity - Tietoa käyttäjätunnuksen käytöstä Esrin palveluissa ja sovelluksissa.

ArcGIS Pro

Siirtymässä ArcMapistä ArcGIS Pron käyttäjäksi? Tässä pikaopas merkittävimmistä muutoksista.

Mitä uutta ArcGIS Pro 1.4 -versiossa?

Esrin blogista löydät runsaasti postauksia ArcGIS Pron käytöstä, uusista ominaisuuksista ym.

ArcGIS Desktop (ArcMap)

Functionality Matrix - Mitä eroja on Basic, Standard ja Advanced-lisenssitasoilla?

Kuinka pitkään ohjelmistoversiot ovat tuettuja?

ArcGIS Enterprise (ArcGIS Server)

Functionality Matrix - Mitä ominaisuuksia kuuluu eri Server-tuotteisiin?