Tuki & Ylläpito

Pysy mukana kehityksen kärjessä

Kuulumalla tuen ja ylläpidon piiriin saat käyttöösi tuoreimmat ohjelmistopäivitykset ja suomenkielisen puhelintuen.

Sisältö?

Kun ympäröivä maailma kehittyy, kehittyy myös ArcGIS. Alta näet, mitä kaikkea tuen ja ylläpidon piiriin kuuluminen tuo sinulle.

Government Sollutions

Jatkuva pääsy ArcGIS Paikkatietoalustaan

Täydennä työkaluvalikoimaasi Appseilla ja ota ilo irti ArcGIS Online-pilvipalvelun taustakartoista, ja muista aineistoista, joita Living Atlas of the World sisältää.

Commercial Planning and Design

Uusimmat ArcGIS versiot

Kerromme sinulle, kun uusi versio on ilmestynyt, ja voit ladata sen käyttöösi. Tuoteperheemme päivittyy ja laajenee jatkuvasti. Sama koskee myös aineistojamme.

Commercial Planning and Design

Pääsylippu kansainvälisille Esri-käyttäjäpäiville

Suurin osa ylläpitolisensseistä sisältää vapaalipun Esrin kansainvälisille käyttäjäpäiville. Tapahtuma kerää yli 15.000 osallistujaa, ja tarjolla on luentoja ja opetussessioita Esrin huippuammattilaisten ja myös käyttäjien pitäminä.

Government Solutions

Käytä ennen muita

Pääsy Beta-ohjelmiin on mahdollista sinulle. Tulevien ohjelmistojulkistusten Beta-ohjelmiin osallistumalla koet ArcGIS:in kehityksen ensimmäisten joukossa.

Commercial Planning and Design

Tuotetuki

Me autamme! Voit lähestyä meitä puhelimitse, sähköpostilla tai verkon kautta selvällä suomenkielellä. ArcGIS-gurumme kaivavat vastauksen ongelmaasi tarvittaessa vaikka Esri Inc:ltä asti.