My Esri -palvelun käyttöönotto

ArcGIS -ohjelmistojen lataukset tehdään My Esri -palvelusta. Sieltä löytyvät myös rekisteröinnissä tarvttavat rekisteröintikoodit.

Palveluun kirjautumista varten tarvitaan käyttäjätunnus Esrin -websivuille, ns. Global Account. Tämä tunnus pitää lisäksi linkittää organisaation tietohin. Linkityksen voi tehdä Esri Finlandin käyttäjätuki (tai organisaationne pääkäyttäjä, jolle on annettu oikeudet kutsua käyttäjiä).

Ohje tämän sivun kuvien katseluun täysikokoisena.

.

Global Account -tunnuksen luominen

Jos käytössäsi ei vielä ole Global Account -tunnusta, toimi seuraavasti:

1. AvaaInternet-selaimessa https://accounts.esri.com/ -sivu.
  2. Näpäytä “Create an Account” -välilehteä (sinisessä palkissa).
  3. Täytä käyttäjätiedot. Älä käytä ääkkösiä tai muita erikoismerkkejä tunnuksessa.

Tunnuksen luonti 01.png
  4. Näpäytä “Create an Account” (oranssi painike).
  5. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Viesti sisältää linkin sivulle, jolla täydennetään käyttäjän tiedot.
    Tunnuksen luonti 03.png Tunnuksen luonti 04.png
  6. Global Account on nyt luotu.

.

Oikeuksien lisääminen Global Account -tunnukseen

Latausoikeuksien lisääminen jättämällä käyttöoikeuspyyntö:

1. Kirjaudu sisään https://my.esri.com -palveluun.
  2. Siirry My Organization sivulle. Valitse vasemman laidan My Organization -valikosta Request Permissions.
    Organisaatio 02 Liitospyynto.png
  3. Kirjoita organisaatiosi nimi (virallinen suomenkielinen nimi, ei lyhenteitä) sekä lyhyt viesti käyttöoikeuksien myöntäjälle.
  4. Voit poistua My Esri -sivuilta. Saat  ilmoituksen oikeuksien lisäämisestä seuraavan työpäivän iltapäivään mennessä (ellei viestiä tule, ole yhteydessä Esri Finlandin käyttäjätukeen).
  5. Kun oikeudet on myönnetty, voit kirjautua uudestaan https://my.esri.com -palveluun.