Valmiina asentamaan?

Täältä löydät asennusohjeita yleisimmin käytetyille ArcGIS-ohjelmistoille. Jos asennuksen aikana ilmenee ongelmia tai usko omaan tekemiseen loppuu, ole yhteydessä tukeemme!

Työasemaohjelmistojen käyttöönotto

ArcGIS Pro

Suomenkieliset ohjeet ArcGIS Pron käyttöönottoon

Englanninkieliset ohjeet ArcGIS Pron asentamiseen

Järjestelmävaatimukset ArcGIS Prolle

ArcGIS Desktop (ArcMap)

Suomenkielinen ohje konekohtaisen ArcGIS Desktop -ohjelman käyttöönottoon

Suomenkielinen ohje kelluvasti lisensoidun ArcGIS Desktop -ohjelman käyttöönottoon

Englanninkieliset ohjeet ArcGIS Desktopin asentamiseen

Järjestelmävaatimukset ArcGIS Desktopille

Järjestelmävaatimukset ja käyttöopas lisenssimanagerin hallintaan (käytössä vain kelluvien lisenssien hallintaan)

ArcGIS Onlinen käyttöönotto

Pääkäyttäjän toimet

Ohjeet ArcGIS Online -tilin aktivointiin

Käyttäjien kutsuminen

Käyttöoikeuksien hallinta. Suosittelemme, että jokaisessa organisaatiossa on vähintään kaksi pääkäyttäjää.

Käyttäjien toimet

Käyttäjäprofiilin muokkaaminen. Jos haluat olla yhteistyössä eri organisaatioiden kanssa (yhteisiä ryhmiä käyttäen), merkitse ”Kuka näkee profiilisi?” -kohtaan, että se on näkyvissä julkisena.

ArcGIS Online -käyttäjätunnuksia voi web-selaimen lisäksi hyödyntää useissa sovelluksissa

Mobiilisovellukset

Ohjelmistot ladataan mobiililaitteen sovelluskaupasta:

Useimpien mobiilisovellusten käyttäminen edellyttää ainoastaan, että ohjelmaa käynnistettäessä annetaan käyttäjätunnus organisaation ArcGIS Online -tilille. Maksullisten sovellusten (linkistä avautuvalla sivulla $-kuvakkeella merkityt) käyttö edellyttää lisäksi, että käyttöoikeudet on määritetty ArcGIS Online -tilillä.