Pankit

Askel kohti tulevaisuuden pankkia

Pankkiala on pohjimmiltaan sijaintiin perustuvaa toimintaa. Sijaintitieto tuottaa uusia näkemyksiä, joiden avulla päätöksentekijät voivat ymmärtää liiketoimintaansa ja asiakkaitaan tavalla, joka ei ole aiemmin ollut mahdollista. Tämän avulla päättäjät voivat vastata kriittisiin liiketoimintakysymyksiin, kuten: Missä asiakkaani ovat? Miten voin optimoida palveluverkostoani? Kuinka riskialtis lainakantani on?

Paikkatieto vie analytiikan uudelle tasolle

Pankkialalla on käynnissä digitaalinen murros, ja asiakkailla on nykyisin valtava määrä valintoja tehtävänään. Uudet vaihtoehtoiset maksutavat ja muut palvelut lisäävät kilpailua entisestään. Monet pankit ympäri maailmaa ovat siirtyneet paikkatietojärjestelmiin parantaakseen tehokkuuttaan. Etuja saadaan entistä tehokkaammalla ja tarkemmalla datan analysoinnilla. Hyödyntämällä paikkatietoa siirryt pelkääjän paikalta kuskin paikalle tässä digitaalisessa muutoksessa.


Miten hyödyn sijaintitiedosta?

Palveluverkoston suunnittelu
Ymmärtämällä, missä asiakkaasi liikkuvat, työskentelevät ja viettävät vapaa-aikaansa, voit suunnitella juuri heille sopivia pankkipalveluita. Oikeiden analyysien avulla optimoit parhaat alueet konttori- ja palvelupisteille sekä nostat pankkisi suorituskykyä parannetulla asiakastuntemuksella. Hyödyntämällä mobiililaitteiden tuottamaa reaalidataa tiedät, missä asiakkaasi liikkuvat, ja voit viestiä palveluistasi ja tarjouksistasi kohdennetusti. Esrin ratkaisut auttavat sinua vastaamaan jokaisen asiakkaan tarpeeseen. 

Riskienhallinta
Sijainti on yksi tärkeämmistä tekijöistä asunnon arvon määrittelyssä. Tästäkin syystä sijainnilla on suuri merkitys tämän vakuusarvolle. Autamme sinua määrittelemään oikean vakuusarvon sekä seuraamaan kiinteistön arvon kehitystä ajan myötä. Ratkaisumme avulla pystyt arvioimaan koko pankin lainakannan riskin tarkemmin kuin koskaan.

Markkinatietoisuus
Kilpailu, tarjonta, kysyntä sekä väestönkehitys vaikuttavat kaikki pankkisi menestykseen. Määritä nopeasti markkinaprofiilien perusteella, missä uusia kampanjoita kannattaa käynnistää. Visualisoimalla pankkisi ja kilpailijoiden markkinaosuuksia kartalle hahmotat myös helposti alueet, joilla on kasvupotentiaalia.

Haluatko kuulla lisää paikkatiedon hyödyistä pankkialalla? Tutkimme mielellämme kanssasi, kuinka paikkatiedon ja analytiikan avulla kehität toimintaasi - ota yhteyttä!

Esimerkkiratkaisuja

Videoita