Koko kunnan paikkatietoalusta

Kunnan menestymisen kannalta on tärkeää, että taloudellinen suorituskyky, hyvinvointi, kunnan vetovoimaisuus sekä kestävä kehitys otetaan huomioon toiminnan suunnittelussa ja arjen toiminnassa. Esri Finlandin tuotteet ja palvelut tukevat kuntaa tavoitteisiinsa pääsyssä uniikilla tavalla yhdistäen kunnan työntekijät, kuntalaiset ja tietojärjestelmät tarjoten kunnalle kyvyn olla tehokkaampi, järkevämpi ja ennen kaikkea parempi paikka asua, yrittää ja voida hyvin.

Ideoita paikkatiedon hyödyntämiseen

Ota yhteyttä

Esimerkkejä

Ota yhteyttä
Porin palvelukartta

Porin uusi palvelukartta

Porin kaupungin uusi palvelukartta sisältää tiedot yli 300:sta palvelukohteesta päiväkodeista terveys- ja sosiaalipalveluiden toimipisteisiin ja matonpesupaikoista kuntoratoihin, ja se palvelee myös mobiilikäyttäjää.
Tutustu Porin palvelukarttaan

Mikkelin karttapalvelu

Mikkelin karttapalvelu

Uuden karttapalvelun aineiston päivitys ei ole ainoastaan Mittaus ja kiinteistöt -yksikön vastuulla, vaan eri hallintokunnat osallistuvat siihen, koska päivittäminen tehty helpoksi. Näin aineistot pysyvät pienemmällä vaivalla ajantasaisina ja kiinnostavina.
Käytä palvelua

Paikkatieto ohjaa lumenaurausta Porissa

Porin kaupunki hyödyntää paikkatietoa lumenaurauksen reitinoptimoinnissa ja kaluston valinnassa. Lue lisää

Vuoden 2015 GIS-palkinto Mikkelin kaupungille

Mikkelin kaupunki palkittiin Suomen Esri-käyttäjäpäivillä 2015 paikkatiedon innovatiivisesta ja merkittävästä hyödyntämisestä. Lue lisää

Mikkelin kaupungille sähköinen tonttien esittely- ja varauspalvelu

Mikkelin kaupungin sähköinen tonttien esittely- ja varauspalvelu hyödyntää ArcGIS Online -pilvipalvelua sekä Esrin tarinakarttakonseptia. Lue lisää