Vuoden kestävä tutkimusmatka paikkatiedon maailmaan on jälleen käynnissä!

Innokkaat ja lahjakkaat uudet GIS Traineet on valittu vuoden 2018 Trainee-ohjelmaamme. Kanssamme löytöretkelle lähtevät Tommi Terävä Aalto-yliopistosta, Riikka Jantunen Turun yliopistosta sekä Reetu Jormakka ja Ville Pekkinen Helsingin yliopistosta.

Kiitos kaikille retkikuntaamme hakeneille!

Haku vuoden 2018 GIS Trainee -ohjelmaan on päättynyt.

Haemme GIS Trainee -ohjelman avulla uusia kykyjä kasvamaan palveluorganisaatiomme monipuolisiin tehtäviin. Tavoitteena on, että ennen kuin ohjelma on päättynyt, olemme toivottavasti vakuuttaneet sinut siitä, että haluat jatkaa meillä myös vakituisena työntekijänä ja työskennellä myöhemmin meillä esimerkiksi Data Analystina, pilvi- tai data-arkkitehtina, liiketoimintakonsulttina tai projektipäällikkönä. Lue lisää palveluorganisaatiostamme

GIS Trainee -ohjelma on osa-aikainen ja sopii suoritettavaksi opintojen ohella. Toivomme, että pystyt yhteisen vuotemme aikana työskentelemään 2 - 3 päivää viikossa. Trainee-ohjelma on palkallinen, vuoden mittainen osa-aikainen työsuhde. 

Trainee-ohjelma alkaa puolen vuoden jaksolla, jonka päätteeksi tavoitteenasi on suorittaa edustamiemme ArcGIS-tuotteiden teknisen osaamisen sertifikaatti (ArcGIS Desktop Entry). Heti aloittaessasi saat meiltä kokeneemmasta osaajasta ystäväksesi mentorin, joka ohjaa, kannustaa ja tukee työssä kehittymistäsi. Hän on myös henkinen tukesi, kun hyppäät heti alusta lähtien mukaan aitoihin asiakasprojekteihimme. 

Ohjelman muita etuja ovat mm. henkilökohtainen kehityssuunnitelma, ilmainen pääsy muuten maksullisiin ArcGIS-koulutuksiin ja sertifikaattikokeisiin, joustavat työskentelymahdollisuudet ja virikesetelit. Henkilökohtainen kehityspolku rakennetaan jokaisen osallistujan kanssa, ja huomioimme osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi sitä suunnitellessamme.

Katso tarkempi tehtäväkuvaus ilmoituksestamme

Millaista on olla Esri Finlandilla töissä?

Videolla vuoden 2017 Trainee-ohjelmaan valitut Suvi, Julia ja Anna kertovat kokemuksistaan.

Yleisimmät kysymykset trainee-ohjelmasta: 

1. Minkälainen koulutus minulla pitää olla?

Sopiva koulutustausta on AMK- tai korkeakoulututkinto. Opintosuunnalla ei ole suurta merkitystä, mutta teknistä osaamista tarvitaan tehtävissä. Opintosi ovat todennäköisesti vielä kesken. 

2. Pitääkö minulla olla työkokemusta?

Kokemuksen puute ei ole este, mutta arvostamme, jos olet harjoittelut työelämätaitoja opiskelujen ohessa. 

3. Onko työ kokopäiväistä, vai voinko opiskella samalla?

Työ on osa-aikaista, noin 2-3 päivää viikossa, joten voit opiskella samalla. Työ edellyttää sitoutumista palkalliseen, määräaikaiseen työsuhteeseen. Toivomme, että olet käytettävissä koko vuoden ajan, mutta voimme neuvotella erikseen lyhyistä poissaoloista ohjelman aikana. 

4. Onko kesällä mahdollista työskennellä enemmän?

Työsuhde jatkuu yli kesän ja tarjoamme mahdollisuutta myös kokoaikaiseen työskentelyyn. Mahdollisista palkattomista lomista ja työtunneista sovitaan kuitenkin erikseen jokaisen Traineen kanssa.

5. Voinko jäädä Esrille töihin trainee-ohjelman jälkeen?

Itse ohjelman aikainen työsuhde on määräaikainen ja päättyy 31.12.2018. Panostamme Trainee-ohjelmaan nimenomaan tavoitteenamme löytää ohjelman avulla uusia esriläisiä vakituisiin työsuhteisiin Trainee-ohjelman jälkeen. 

6. Miten voin varmistaa, että saan Esriltä ohjelman jälkeen vakituisen työpaikan?

Päätökseen vaikuttaa varmasti eniten se, että meillä on tarjota sinulle ohjelman aikana esittelemiäsi kykyjä ja innostuksen kohteita vastaava rooli ohjelman päättyessä. Siksi aito kiinnostus toimialaamme on tärkeä kriteeri Trainee-valinnoissamme. Asenne, oppimishalusi sekä oppimiskykysi ovat puolestaan tärkeimmät näyttösi Trainee-ohjelman aikana. 

7. Mihin osoitteeseen hakemus lähetetään?

Hakemus tulee lähettää 25.10.2017 mennessä osoitteeseen tyopaikat@esri.fi.

Kysy meiltä lisää GIS Trainee -ohjelmasta!

Hakuaika päättyy 25.10.2017.


Lue tarkempi tehtäväkuvaus täältä!