Matkasi paikkatiedon maailmaan alkaa tästä

Haluatko sinä mukaan löytöretkelle sovelletun maantieteen maailmaan? Me esriläiset jatkamme muinaisten tutkimusmatkailijoiden perinnettä modernin teknologian keinoin. Tämä on maailman suurin paikkatietoalan löytöretki. Liity retkikuntaamme!

"Esrin ohjelmistojen käyttäjät muuttavat maailmaa! Asiakkaamme ovat tärkein osa liiketoimintaamme, ja olemme sitoutuneet auttamaan heitä menestymään, kun he käyttävät Esrin teknologiaa."

Avoimet työpaikat

Manager, Deliveries Team

Haussa arkkitehtuuritiimiimme manager, joka tulee ottamaan kokonaisvastuun tietojärjestelmätoimituksistamme. Linkki

Solution Architect

Haussa kaksi liiketoimintaorientoitunutta ratkaisuarkkitehtiä toimitustiimiimme työskentelemään eturintamassa Esrin uusimpien ratkaisujen kanssa. Linkki

Software Architect

Haussa koodaava arkkitehti rakentamaan meille sopivia parhaita käytäntöjä kehitystyömme tukemiseen. Linkki

Account Manager

Haussa kokenut Account Manager vastaamaan myynnistä sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioille. Lue lisää

Avoin hakemus

Jos koet, että voisit viihtyä kanssamme ja osallistua yhteiseen matkaamme niin lähetä avoin hakemus!

Työnantajalupauksemme

Korkea ambitiotaso

Me uskallamme kurkottaa kuuseen. Haemme rohkeasti keskimääräistä kovempaa kasvua seuraavien vuosien aikana. Liikevaihdon kasvun lisäksi tavoittelemme myös korkeampaa asiakastyytyväisyyttä ja vahvistamme nykyistä markkinajohtajuutta. Nämä saavutamme vahvistamalla työntekijöidemme osaamista, myyntiä sekä Esri-brändiä.

Sovelletun maantieteen ja kasvavan paikkatietotoimialan rajattomat mahdollisuudet

Muinaiset eurooppalaiset aloittivat maailman kartoittamisen löytöretkillään. Me esriläiset jatkamme samaa tehtävää yhdessä asiakkaidemme kanssa modernin teknologian keinoin. Paikkatietojärjestelmä eli GIS (Geographic Information System) avaa rajattomat mahdollisuudet ympäristön ja ihmisen toiminnan visualisointiin, analysointiin ja ymmärrykseen. Keskimääräistä kovempi kasvu toimialalla johtuu paikkatiedon lukemattomista kaupallisista ja yhteiskunnallisista sovellusmahdollisuuksista. Meille esriläisille toimiala tarjoaa poikkeuksellisen houkuttelevat mahdollisuudet osaamisen ja uran kehittämiseen.

Tavoitteiden saavuttaminen yhteiseen arvopohjaan nojaamalla

Tunnustamme ääneen yhteistä arvopohjaa, jossa korostuvat muinaiset löytöretkeilijätkin yhdistäneet rohkeus ja uskallus, uteliaisuus sekä kyky luovia myötä- ja vastatuulessa. Olemme asettaneet kunnianhimoiset kasvutavoitteet, joiden saavuttamiseen olemme sitoutuneet. Uskomme saavuttavamme ne yhdessä arvopohjaamme nojaamalla, kasvavan toimialan mahdollisuuksiin tarttuen.

Uramahdollisuudet Esrissä

Kasvutavoitteemme ovat meille kuin vielä valloittamaton vuoren huippu. Mahdollinen kyllä, mutta työtä vaativa. Koska huippuja tuskin valloitetaan ihan ominpäin, myös me tulemme tarvitsemaan vahvistusta tiimiimme. Osaajatarpeemme tulevat kytkeytymään asiakkaidemme toimialakohtaiseen osaamiseen, strategiaosaamiseen sekä asiakasrajapinnassa viihtyviin teknisiin arkkitehtitaustaisiin osaajiin.

Retkikuntamme keskeiset arvot

Meillä paikkatiedon löytöretkeilijöillä on melkein velvollisuus kartoittaa vaihtoehtoisia reittejä, ja mennä rohkeasti kohti tuntematonta. Etsimme, löydämme ja valloitamme aina yhdessä, toisiimme luottaen ja tiukissa paikoissa toisiimme myös nojaten.

Luovuus

Vapaus, jopa velvollisuus etsiä vaihtoehtoisia toimintatapoja

Rohkeus

Hinku mennä kohti tuntematonta

Sitoutuminen

Onnistumiset ja epäonnistumiset kuuluvat meille kaikille

Uteliaisuus

Löytöretkeilijöiden uteliaisuus yhdistää meitä

Yhteistyö

Yhtäkään huippua ei valloiteta omin voimin

Jos koet, että voisit viihtyä kanssamme ja osallistua yhteiseen matkaamme, niin lähetä avoin hakemus!


Lähetä avoin hakemus