Projektit ja tietojärjestelmätoimitukset

Onnistuneet projektit visiosi toteuttamiseen

Tiedämme, että paikkatietoratkaisuun investoivat yritykset ja organisaatiot tähtäävät kilpailukykynsä ja toimintansa parantamiseen. Meille sinun onnistumisesi on tärkeää. Kumppanina varmistamme, että saat projekteista ja tietojärjestelmätoimituksista hyödyt käyttöön nopeasti.

"Olemme käytettävissäsi, ota yhteyttä!"

Juha Haanperä, Manager, Architecture & Deliveries, puh. 050 550 9006

Kilpailukykyisiä ratkaisuja ketterästi

Perustamme tekemisemme asiakkaan strategisista tavoitteista johdettuihin järjestelmävaatimuksiin sekä määrittelyyn. Hahmotamme nopeasti asiakkaittemme nykyiset arkkitehtuurit ja prosessit sekä miten niitä paikkatiedon avulla voidaan tehostaa. Ositamme kehitystyön järkeviksi kokonaisuuksiksi ja rakennamme asiakkaillemme kilpailukykyisiä ratkaisuja. Uskomme tietojärjestelmätoimituksissa ketteryyteen ja tiiviiseen yhteistyöhön. Vuorovaikutus organisaationne toiminnan tavoitteiden saavuttamisesta vastaavien henkilöiden kanssa auttaa meitä varmistamaan projektin ja toimituksen onnistuneen läpiviennin.

Tietojärjestelmätoimitukset toteutamme joko tuotteistettuina palveluina tai tarpeittesi mukaisesti räätälöitynä. Käyttöönottopalvelumme kattavat niin yksittäisen palvelinohjelmiston asennusavun kuin tietojärjestelmän avaimet käteen -ratkaisuna. 

Kuva: Sprinttimalli ylätasolla

Käyttöönotoissa suosimme ketteriä Scrum-projekteja sprinttimuotoisina palveluina. Asiakkaan tarpeen mukaisesti teemme myös perinteiseen vesiputousmalliin perustuvia toimeksiantoja. Projekteissa etenemme tehokkaasti kasvattaen samalla organisaationne paikkatieto-osaamista ja luomalla konkreettista arvoa.

Toimintamme valtteina on laaja-alainen asiantuntemus mm. kokonaisarkkitehtuurien suunnittelusta, tietojärjestelmähankkeista, projektinhallinnan menetelmistä, paikkatietoratkaisuista, pilvipalveluista, valmisohjelmistoista, rajapinnoista, modulaarisuudesta, tietomallinnuksista ja Enterprise Architecture -menetelmistä. Kiitosta olemme saaneet myös palvelunopeudesta, luotettavuudesta ja täsmällisyydestä. 

Referenssejä

Fingrid hallinnoi koko kantaverkko-omaisuuttaan paikkatiedon avulla

Suomen kantaverkkoyhtiö Fingrid Oyj vastaa sähkönsiirrosta kantaverkossa sekä huolehtii sähkönsiirron ulkomaanyhteyksistä. Fingrid on yksi maailman parhaista kantaverkkoyhtiöistä, kiitos toimivan omaisuudenhallintajärjestelmän. Fingrid hallitsee omaisuuttaan ja suunnittelee toimintojaan 25 vuotta eteenpäin ELVIS-järjestelmän avulla. Fingridin mittava kantaverkon kunnossapitoon ja kehittämiseen keskittyvä tietojärjestelmän kokonaisuudistus valmistui vuonna 2016. Esri Finland mahdollistaa paikka- ja karttatietojen hyödyntämisen tässä kokonaisuudessa.
Lue lisää