Tervetuloa kurssille!

Tältä sivulta löydät saapumisohjeet kurssikalenterimme mukaisesti järjestettäville kursseille, tietoa kurssien alkamis- ja päättymisajoista sekä muuta hyödyllistä tietoa esimerkiksi pysäköintipaikoista ja majoitusmahdollisuuksista. Jos osallistut kurssille etänä, löydät tarvittavat ohjeet täältä.

Koulutuspaikka

Kalenterikurssimme järjestetään Esri Finlandin toimitiloissa Espoon Leppävaarassa. Toimitilamme sijaitsevat Alberga Business Parkissa osoitteessa Bertel Jungin aukio 3, 02600 Espoo. Katso tarkemmat yhteystiedot.

Kokoontuminen ja koulutusaika

Ensimmäisenä kurssipäivänä kokoonnutaan klo 9.00 Alberga Business Parkin vastaanottoaulaan, jonne kouluttaja tulee kurssilaisia vastaan ja ohjaa koulutustilaan. Koulutuspäivät alkavat aamupalan merkeissä ja päättyvät noin kello 16.30. Kurssin hintaan sisältyy myös lounas. Kurssilla käytetään Esrin tietokoneita ja muuta laitteistoa tarpeen mukaan.

Pysäköinti

Jos saavut paikalle omalla autolla, niin talon edestä löytyy muutamia vieraspaikkoja (2 - 4 h pysäköintioikeus), tai toinen vaihtoehto on jättää auto kauppakeskus Sellon kattoparkkiin tai pysäköintihalliin (5 h ilmainen pysäköintioikeus). Esri Finlandilla ei valitettavasti ole omia vieraspaikkoja. Julkisen liikenteen kulkuyhteydet voi suunnitella Reittioppaan avulla.

Majoitus

Mikäli tarvitset majoitusta, löytyy toimistomme välittömästä läheisyydestä esimerkiksi GLO Hotel Sello.

Lisätietoja

Kysy tarvittaessa lisätietoja koulutuksen sähköpostiosoitteella tai puhelimitse Sanna Paavilainen, puh. 050 555 6298.