Hyödynnä etäkoulutusmahdollisuudet

Kaikille Esri Finlandin kurssikalenterista löytyville kursseille voi nyt osallistua myös etänä. Etäosallistuminen on samanhintaista kuin osallistuminen kurssille paikan päällä Esri Finlandin koulutustiloissa. Lisätietoja etäkoulutusmahdollisuuksista voit tiedustella kouluttajaltamme sähköpostitse: koulutus@esri.fi

Ohjeet: Näin etäosallistut kalenterikurssille

Etäosallistuminen tapahtuu kahden ohjelman avulla. Luennot ja kommunikointi tapahtuu GoToWebinar-ohjelman kautta. Ohjelmassa on videoyhteys, puheyhteys ja chat-mahdollisuus, mikä mahdollistaa sujuvan kommunikoinnin koulutuksen ajaksi. Ohjelman käyttö vaatii vain selaimen. 

Harjoituksien tekeminen tapahtuu ReadyTech Instructor Lead -ohjelman avulla. Esri Finlandin kouluttajat hallinnoivat ja auttavat koulutukseen osallistuvia ohjelman avulla. Näin jokaisella koulutukseen osallistuvalla on sama mahdollisuus saada kädestä pitäen ohjeistusta ja apua koko koulutuksen ajan, aivan kuten luokkahuoneessakin. Ohjelman käyttö vaatii vain selaimen ja kiinteän nettiyhteyden (wifi-yhteyttä ei suositella). 

Pyydämme osallistujia tarkistamaan seuraavat vaatimukset, jotta etäosallistuminen olisi sujuvaa: 

  1. Koulutukseen osallistutaan kiinteän langallisen netin avulla (wifin käyttöä ei suositella)
  2. Tee GoToWebinar-ohjelman yhteensopivuustesti
  3. Tee ReadyTech-koulutusympäristön yhteensopivuustesti valitsemalla alasvetovalikosta ympäristöksi Netherlands (DC5) (kuva alla)

Lisäksi suosittelemme seuraavia asetuksia:

  1. Käytä tietokoneeseen kytkettävää kuuloke + mikrofoni -headset-laitetta tai neuvottelupuheluihin soveltuvaa kaiutinta (Jabra)
  2. Käyttöjärjestelmä Windows 7 tai uudempi
  3. Kaksi näyttöä ja/tai webinaariin osallistuminen tabletin (iPad tai vastaava) avulla - lataa sovellus tabletille

Päivitä paikkatieto-osaamisesi uudelle tasolle!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!