Paikkatietoanalytiikka päätöksenteon tukena

Tietoa on runsaasti tarjolla, mutta sen käyttäminen päätöksenteon tukena ei aina ole helppoa. Autamme mielellämme sinua toimintaasi liittyvien sijaintihaasteiden ratkaisemisessa sekä uuden tiedon tuottamisessa.

"Olemme käytettävissäsi, ota yhteyttä!"

Tiina Kuokkanen, Manager, Consulting, puh. 050 543 8788

Monipuoliset analytiikkapalvelut tarpeittesi mukaan

Paikkatietoanalyysipalvelumme ratkaisee mm. sijoittumiseen, saavutettavuuteen ja reitittämiseen liittyvät kysymyksesi. Asiantuntijamme voivat selvittää sinulle esimerkiksi toimintasi kannalta optimaalisen palvelu- ja toimipisteiden sijoittumisen. 

Paikkatietoanalytiikka mahdollistaa parempien liiketoimintapäätösten tekemisen esimerkiksi erilaisten ennustemallien ja skenaarioiden avulla. Voimme tuottaa analyysin ns. avaimet käteen -periaatteella tai voimme neuvoa, miten tarvitsemasi datan käsittely, yhdistely, visualisointi ja hyödyntäminen saadaan helposti kaikkien tietoa tarvitsevien saataville. Voimme myös rakentaa sinulle valmiin dashboard-näkymän tai integroida tarvitsemasi analytiikan osaksi jo olemassa olevaa BI-ratkaisuasi. Pystymme tarjoamaan liiketoimintasi tueksi paikkatietoanalytiikan kokonaisratkaisun kattaen teknologian, datan ja osaamisen analyysimallien rakentamiseen. 

Aineistoanalyysipalvelumme puolestaan opastaa juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivien aineistojen tunnistamisessa. Kartoitamme, millaista sijaintiin liittyvää dataa teillä on käytössänne, aineistojenne laadun sekä tulevia aineistotarpeitanne. 


Esimerkkejä paikkatietoanalyyseistä