Konsultointi

Paikkatietoratkaisut ja -palvelut sinun tarpeisiisi

Paikkatietoalusta tehostaa organisaatiosi toimintaa, ja sen käyttöönotto muuttaa päivittäisiä toimintoja. Konsultointipalvelumme vie prosessejasi tiikerinloikilla eteenpäin ja auttaa sinua maksimoimaan paikkatietoinvestoinnista saatavan hyödyn.

"Olemme käytettävissäsi, ota yhteyttä!"

Tiina Kuokkanen, Manager, Consulting, puh. 050 543 8788

Valmentajasi strategisissa ja taktisissa liiketoiminta-/teknologiakysymyksissä

Liiketoiminta ja sen prosessit ovat riippuvaisia käytettävissä olevista järjestelmistä. Jotta järjestelmät tukevat ja tehostavat liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla, on järjestelmien suunnittelu syytä aloittaa keskittymällä organisaation strategiaan ja tulevaisuuden suuntaan. 

Liiketoimintakonsultointi

Liiketoimintakonsultointipalvelussa pureudumme liiketoimintaasi ja sen haasteisiin sekä selvitämme, missä ja miten paikkatieto auttaa kehittämään ja tehostamaan toimintaasi. Tuomme oman näkökulmamme kehityssuunnitelmillesi ja arvioimme toimintasi nykytilaa sekä tulevaisuutta huomioiden paikkatiedon tarjoamat mahdollisuudet. Määrittelemme kanssasi toimintasi muutostavoitteet ja listaamme tulevat kehitystarpeet. Järjestelmän vaatimusten määrittelyssä keskitymme liiketoimintahyötyyn, jota järjestelmän tulee organisaatiollesi pystyä tuottamaan. Autamme sinua keräämään ja kuvaamaan vaatimukset niin, että ne tukevat liiketoimintatavoitteitasi ja että niiden toteutuminen voidaan myöhemmin todentaa. 

Teknologiakonsultointi

Teknologiakonsultointipalvelussa tutustumme nykyiseen järjestelmäkokonaisuuteen ja autamme järjestelmäratkaisujen tekemisessä. Meille on kunnia-asia varmistaa, että hyödynnät Esrin ArcGIS-paikkatietoteknologiaa optimaalisesti ja kustannustehokkaasti. Teknologian soveltamisen lisäksi keskitymme siihen, että käytettävät palvelut ja ratkaisut vastaavat juuri sinun toimintasi tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla nyt ja tulevaisuudessa. 

Analytiikka ja analyysipalvelut 

Tietoa on runsaasti tarjolla, mutta sen käyttäminen päätöksenteon tukena ei aina ole välttämättä helppoa. Autamme mielellämme sinua toimintaasi liittyvien paikkatietohaasteiden ratkaisemisessa sekä uuden tiedon tuottamisessa. 

Paikkatietoanalyysipalvelumme ratkaisee mm. sijoittumiseen, saavutettavuuteen ja reitittämiseen liittyvät kysymyksesi. Asiantuntijamme voivat selvittää sinulle esim. toimintasi kannalta optimaalisen palvelu- ja toimipisteiden sijoittumisen. Voimme tuottaa analyysin ns. avaimet käteen -periaatteella tai voimme kertoa, miten tarvitsemasi datan käsittely, yhdistely, visualisointi ja hyödyntäminen saadaan helposti kaikkien tietoa tarvitsevien saataville. Voimme myös rakentaa sinulle valmiin dashboard-näkymän tai integroida tarvitsemasi analytiikan osaksi jo olemassa olevaa BI-ratkaisuasi.

Aineistoanalyysipalvelumme puolestaan opastaa juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivien aineistojen tunnistamisessa. Kartoitamme, millaista sijaintiin liittyvää dataa teillä on käytössänne, aineistojenne laadun sekä tulevia aineistotarpeitanne. 

Avullamme:

  • Tunnistat paikkatiedon avulla saavutettavat potentiaaliset hyödyt liiketoimintasi kehittämisessä ja liiketoimintaprosessien tehostamisessa.
  • Pystyt arvioimaan ja analysoimaan panostuksestasi saatavat hyödyt.
  • Havaitset toiminnan kehityskohteet ja pystyt asettamaan kehittämishankkeille tärkeysjärjestyksen, tavoitteet ja mittarit.
  • Hyödynnät Esrin ArcGIS-paikkatietoteknologiaa optimaalisesti.

Konsultointitiimimme koostuu kokeneista asiantuntijoista, joiden vahvuutena on monipuolinen osaaminen, kyky kuunnella asiakasta ja palava halu tuottaa uudenlaista kilpailuetua hyödyntäen digitalisaation jatkuvasti kehittyviä mahdollisuuksia. Kokemuksemme mukaan yhteistyön sujuvuus asiakkaan ja toimittajan välillä on avainasemassa konsultointiprojektien onnistumisessa.