Yhteismatka Esrin käyttäjäkonferenssiin San Diegoon heinäkuussa 2018

6. helmikuuta 2018Esri UC 2018 -flier Lähde heinäkuussa kanssamme maailman suurimpaan paikkatietotapahtumaan - Esrin kansainväliseen käyttäjäkonferenssiin San Diegoon!

9. - 13.7.2018 järjestetävä Esri UC on viisipäiväinen kattava koulutuspaketti kaikille paikkatiedosta ja sen hyödyntämisestä kiinnostuneille: Esrin ylläpitosopimusasiakkaat saavat vapaalippuja konferenssiin perustuen ylläpidossa oleviin lisensseihin, jolloin konferenssiin osallistuminen kustantaa vain matka- ja majoituskulut. Näet organisaatiosi käytettävissä olevien vapaalipujen määrän MyEsri-palvelusta tai voit tiedustella asiaa osoitteella info@esri.fi.

Lähde mukaan yhteismatkalle!

Esri Finland on varannut asiakkailleen paikkakiintiön samaan hotelliin ja samoille lennoille oman henkilöstönsä kanssa, jotta osallistuminen konferenssiin olisi sinulle mahdollisimman helppoa. Voit varata matkapaketista sekä lennot että majoituksen tai pelkän majoituksen.

HUOM! Ilmoittautuminen yhteismatkan lennoille on päättynyt 29.3.2018, mutta hotellihuoneen voit vielä varata Esri Finlandin kiintiöstä 20.4.2018 astiTarkemmat tiedot ja ohjeet yhteismatkaesitteessämme

Liity mukaan iloiseen joukkoomme ja koe ikimuistoinen Esri UC 2018!