Oikealla tiedolla teet viisaampia päätöksiä

Onnistuaksesi päätöksenteossa ja johtamisessa tarvitset jalostettua tietoa, johon voit pohjata näkemyksesi. Laadukas analytiikka edellyttää laadukkaita aineistoja. Me autamme sinua ratkaisemaan liiketoimintahaasteesi oikeilla, juuri teidän toimintaanne lisäarvoa tuottavilla aineistokokonaisuuksilla.

Fiksujen päätösten tueksi tarvitaan työvälineet, joilla luotettavaa tietoa voidaan tuottaa. Paikkatietoalusta tarjoaa valtavat tiedonkäsittelyn sovellusmahdollisuudet: sillä voidaan tuottaa timanttista analyysiä ja uutta tietoa, kun käytössä on oikeat tarpeeseen sopivat aineistot.

Juuri oikeat aineistot liiketoimintasi tueksi

Paikkatieto tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia olemassa olevan toiminnan tehostamiseen ja uuden liiketoiminnan innovointiin. Hyötyjä saa nopeasti, kun ensin tunnistaa ne toiminnan prosessit, joissa etäisyydellä ja sijainnilla on keskeinen rooli, ja sitten yhdistää omaan liiketoimintadataan relevantteja aineistoja. Eri lähteistä peräisin olevia tietoja voidaan helposti yhdistää sijaintitiedon avulla ja näin saada näkyviin asioita, joita ilman tiedon yhdistelyä ei pystytä näkemään. Lopputuloksena syntyvä analyysi tarjoaa varmasti wau-efektien lisäksi arvoa tuottavia havaintoja päätöksenteon tueksi. 

Tietokokonaisuuksia, joissa sijainti- ja ominaisuustieto on yhdistetty, kutsutaan paikkatietoaineistoiksi. Aineistotuottajia, -lähteitä ja -formaatteja on paljon. Siksi parhaimman, juuri omaan käyttöön tarvittavan aineiston löytäminen voi olla haastavaa ja aikaa vievää. Me paikkatietoammattilaisina haluamme tukea liiketoimintaasi osaamisellamme ja olla avuksi. Helpottaaksemme työtäsi olemme paketoineet paikkatietoaineistot selkeiksi työtäsi tukeviksi kokonaisuuksiksi. 


Paikkatietoaineistot palvelupakettina

Aineistot Lite on maksuton palvelu ja helppo tapa testata rajapintapalvelun ja aineistojen tarjoamaa lisäarvoa. Palvelu on vapaasti käytettävissä, mutta siihen ei sisälly toimivuustakuuta, joten emme suosita sen käyttämistä tuotannollisiin tarkoituksiin. Ammattikäyttöön suosittelemme kattavampaa ja toimivuustakuun sisältämää maksullista Aineistot Premium -pakettia, jolloin aineistot ovat luotettavasti käytettävissä tuotannollisissa järjestelmissä. 

Kauttamme saat myös muut liiketoiminnan kehittämiseen tarvitsemasi maksulliset aineistot, joita kutsumme nimellä Specials

Vinkki: Voimme auttaa sinua myös yhdistämään relevantteja ulkopuolisia aineistoja organisaationne jo olemassa oleviin aineistoihin.

Ota yhteyttä ja kerro meille liiketoimintahaasteesi! Käydään yhdessä läpi, miten paikkatietoalustamme, aineistot ja palvelumme vastaavat tavoitteisiisi.